fredag, december 21, 2007


Mercedes fredagsnöje














Mercans friday mys innefattar god mat bestående av kycklinglever, massor av jagande av fjäderspöet för att avslutas med att, efter lite rumstrerande, mysa in sig bland mattes kläder. Kläder som kommer få besök av min nya bästis rollern nästa gång de ska användas. hah.

Betalade tingningsavgiften för Mango idag. Härliga tider gott folk, härliga tider.

Den stor julklappsjakten inleddes idag i Malmö och ska förhoppningsvis avslutas imorgon här i Hässleholm. Har mammas julklapp kvar, sen är det finito. Excellent.
Är mycket nöjd med vissa av mina julklappsfynd idag måste jag säga men på grund av sekretess och snokande ögon lite varstans så kan jag inte avslöja något närmre här. Men jag utnämner mig härmed till förste gåvospecialisten!;)
Den enda jag vet vad jag ska få av är Mike, det blir finfina grejer. Hittade mina näst intill perfekta stövlar på Weekday idag som han finansierade som min födelsedagspresent. I julklapp blir det frossning i Ernst citat, broken english och en helt sjukt fantastisk basker (måste ju bättra på tantgarderoben, eh?). Resten blir en stor surprise...excellent, precis som jag vill ha det.

Har varit hos Patsy ikväll en snabbis och kollat på Criminal Minds (Doktor Reid såg sjukt skum ut idag, flådigt hår och nördiga brillor. Nästan så han tar det lite för långt nu...haha.) och pratat lite. Nu ska kvällen fortsätta i samma anda, jag ska försöka hinna ifatt lite på de serier jag missat nu på ett tag.

Godafton.

Inga kommentarer: