fredag, april 04, 2008


Queen of the tvättmaskin, yep yep yep, det är jag det. Hunnit med sex maskiner än så länge och hade säkert kunnat ta några till om jag orkat, men fucking hell no. Jag är trött på det nu. Har en massa från Andy's som jag behövde tvätta bort kattpartiklar från och sen min egen tvätt, drygt som fan. Hade behövt kuta ner en runda på stan för att hitta nån trasa att ha på mig imorgon men är helt slut nu.
Var precis över hos Patsy och lånade hennes toalett. För er som inte vet det så lever jag inte i exil längre, semi-exil möjligtvis men ja, jag flyttade tillbaka till min crib i onsdags kväll trots att badrumsrenoveringen inte är klar än. Så nu bor jag och mina två håriga barn i "rummet" bara. Inget rinnande vatten och ingen toalett gör vardagen onekligen lite komplicerad men som tur är så bor ju mor och Patsy nära så det går ju att kuta över dit för att låna faciliteterna. Känns jävligt dumt men va fan, två veckor till sen ska jag stå och dumglo på mitt nya fina badrum!
Ralf och Mercedes anpassade sig så klart illa kvickt till den nya miljön och hittade genast nya favoritplatser att ligga på. Har en glasdörr mellan rummet och resten av lägenheten och där står dom gärna och plirar på de spännande gubbarna som springer här ut och in och fixar. En av killarna som varit här hela dagen idag påpekade skrattande att jag hälsar mer kärleksfullt på katterna än på honom....eh ja? man är väl en kattdam. suck.

Ska nog ut en liten runda ikväll och ta några öl och nån smarrig dessert, har längtat efter corona med lime nu i några dagar...är väl solen som gör att det smyger sig på.

Inga kommentarer: